Konferenčni stoli, vrtljivi stoli in udobni stoli za čakalnice

Konferenčni stoli so uporabljajo v številnih prostorih: sejne sobe, dvorane, pisarne, šole, avle ... Načeloma so bolj enostavni, lahki in praktični za shranjevanje. Odlično je, če so vsestransko uporabni in jih lahko prenašamo po različnih prostorih, kjer koli jih pač potrebujemo. V podjetju 2D Ambienti smo pripravili bogat program konferenčnih stolov in stolov za čakalnice, s katerimi boste funkcionalno in praktično opremljeni, pri nas pa si lahko izberete tudi odličen računalniški stol.

Konferenčni stoliPrijetni konferenčni stoli z izbranimi lastnostmi

Večina konferenčnih stolov je zasnovana tako, da se pri skladiščenju zlagajo eden na drugega. Tako veliko prihranite pri prostoru, ko stoli niso v uporabi, hitrejše pa je tudi pospravljanje. Običajno se konferenčne stole naenkrat potrebuje v večjem številu, nato pa lahko tudi dlje časa sploh niso v uporabi. Razmerje med kakovostjo in ceno je zato ključno. V naši ponudbi so številni modeli, ki se med seboj razlikujejo po obliki, materialih in nogah. Zagotovo boste lahko izbrali takšne, ki ustrezajo vašim zahtevam in okusu.

Res je, da pri konferenčnih stolih ne pazimo toliko na oblazinjenost in obliko kot pri operativnih stolih v pisani ali pri direktorskih stolih. A še vedno zagovarjamo, da morajo biti oblikovani tako, da so udobni tudi pri daljšem sedenju. Samo ergonomski stol je dober stol in ne želimo, da bi se ljudje ob sedenju počutili utrujene, razdražene, da bi jih bolel križ ... Še najnižje zahteve so pri večnamenskih stolih, kjer je v prvi vrsti sama funkcija in se vse ostalo temu podredi, pri večkrat uporabljenih konferenčnih stolih, pa je že smiselno pomisliti tudi na udobje.

Prestižnejši stoli za čakalnice

Obstaja tudi veliko različnih stolov za čakalnice. Ponekod vladajo klasični leseni stoli, spet drugje se potrudijo s pravimi fotelji. Če vas zanimajo predvsem elegentnejše izvedbe, naj vas razveselimo, da ponujamo enosede in večsede ter prave sedežne garniture za poslovne prostore. Odlične so za odvetniške in notarske pisarne, prestižnejše ordinacije, avle in podobno. Odlikuje jih zelo udobno oblazinjenje, ergonomska oblikovanost in izdelan dizajn. Pokažite, da vam je mar z edinstvenimi stoli za čakalnice s katerimi boste takoj pridobili zaupanje in spoštovanje. Vsak gost se med čakanjem rad počuti prijetno, kot se le da.

Računalniški stoliErgonomsko oblikovan računalniški stol

Računalniški stoli so običajno vrtljivi stoli s primerno podporo hrbtenici, vratu in rokam. Uporabljamo jih v službi (v pisarnah) in doma. Ker na njih sedimo po več ur je izredno pomembna njihova kakovost. Samo pravilen položaj pri sedenju sprošča napetosti v kritičnih točkah. Da bo vaš računalniški stol primeren mora imeti naslednje nastavljive dele: naslonjalo za hrbet, višina sedišča in naslonjalo za roke. Prednost bo tudi udoben material in dobra oblazinjenost. Pri 2D Ambienti ponujamo številne različne modele med katerimi boste brez težav izbrali najboljšega zase, seveda pa vam pri tem tudi z veseljem pomagamo. Nudimo tudi izdelke višjega kakovostnega razreda Sedus, ki so plod nemškega, večkrat nagrajenega razvoja. Najbolj prodajan je model Quarterback z nastavljivo trdoto nagiba in hrbtnega naslona, nastavljivo ročno oporo in oporo ledvenega dela. Na voljo je v več zanimivih barvnih kombinacijah, pa tudi v klasični črni barvi.

Naj opozorimo, da je pri delu z računalnikom zelo pomembno, da pravilno nastavite tudi monitor, tipkovnico in miško. Ergonomski vrtljivi stol vam nič ne pomaga, če bo miza previsoko, če gledate gor, obremenjujete zapestja in oči. S komolci pod kotom 90 stopinj morate tipkovnico in miško doseči, ne da bi napenjali ramena. Monitor naj bo odmaknjen za dolžino cele roke. Seveda si računalniški stol nastavite tudi po lastnih potrebah, da boste v sproščenem položaju.

Vrhunska oprema za poslovne in stanovanjske prostore

Opremljamo tako poslovne prostore kot stanovanjske objekte. Veliko gospodinjstev ima tudi doma urejeno pisarno, da lahko nekaj dela iz službe ali pa dodatnega dela opravi od doma. Ne glede na prostor je naš cilj, da okolje popolnoma prilagodimo človeku, pri tem pa ne žrtvujemo vizualnega področja oziroma estetike. Naši računalniški stoli, konferenčni stoli in drugi vrtljivi stoli se bodo lepo podali k notranji opremi in jo še dopolnili. Poleg stolov pa prodajamo tudi ostalo pisarniško opremo: pohištvo, dodatke in tudi predelne stene, s katerimi si hitro in enostavno uredite ločene delovne kotičke.

Pisarniško pohištvo

Pri načrtovanju vam pomagamo z 2D in 3D računalniškim izrisom, s katerim si boste lahko do potankosti predstavljali, kako bo ambient z novo opremo videti. Tuji nam niso niti turistični objekti saj se je med našimi strankami našlo že nekaj hotelov in apartmajev. Svojo ponudbo nenehno dopolnjujemo s sodobnimi izdelki z vsemi elementi moderne ergonomije. Posebno smo pozorni na kakovost izdelave in uporabljene materiale. S tem zagotavljamo pohištvo, ki je varno, prijazno do uporabnikov in ima dolgo življenjsko dobo.

Vabimo vas, da nas obiščete za brezplačno svetovanje, kjer se bomo lahko natančno pogovorili o opremi, ki jo potrebujete, in načrtovanih projektih. Naj bo vsak stol udoben in vsak dodatek praktičen. Nakupovanje in opremljanje bo z našo pomočjo prijetno in koristno.

Bonitetna ocena AA+

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.