Pisarniški stol zavidljive oblike in udobja

Pisarniški stol je kot vaš najbližji sodelavec. Brez dobrega sedišča dela ne morete zbrano in učinkovito opravljati. Nenehno presedanje, iskanje položaja, bolečine v križu, hrbtenici, vratu, neproduktivnost in slaba volja so zgolj nekatere od težav, do katerih prihaja, ko delovni stoli niso primerni. Kvaliteten pisarniški stol, ki se uporabniku lepo prilagodi, pa je povsem druga zgodba.

V podjetju 2D Ambienti skrbimo za kakovostno opremljanje prostorov po najsodobnejših smernicah. Naš cilj so pisarne, opremljene po meri človeka. Zato so velik del našega programa stoli za pisarne. Ti združujejo funkcionalnost, praktičnost in dizajn.

Pisarniški stoli

Pisarniški stol se mora prilagoditi obliki telesa in načinu sedenja

Delovni stoli so odraz tega, kako zelo različni smo si ljudje med seboj. Smo različne teže in velikosti, razlikuje se naš okus ... Pisarniški stol mora biti ergonomsko oblikovan, seveda pa imeti tudi dovolj možnosti za nastavitev, da si ga vsakdo lahko prilagodi po lastnih željah. Med lastnostmi, ki jih je treba zagotoviti, so tudi ustrezna trdota sedalne površine in ustrezen oprijem hrbtnega naslona. S tem zagotovimo pravilno držo telesa med delom, kar je tudi naša največja vrednota, ki ji zvesto sledimo. Prodajamo le preverjeno kvalitetne pisarniške stole, ki uporabnikom dobro in dolgo služijo. Zato, da je vaš denar pametno vložen, zadovoljstvo pa maksimalno. Seveda pri tem upoštevamo tudi, da je na voljo veliko različnih modelov, barv, oblik in materialov stolov za pisarne. Tako lahko vsakdo najde takšnega, ki mu je tudi vizualno všeč in se sklada z ostalim pohištvom v pisarni.

Ponudba stolov za pisarne

Vrtljiv pisarniški stolPonujamo zelo širok program različnih pisarniških stolov in tudi večnamenskih stolov, zato smo izbiro razdelili na nekaj osnovnih kategorij. Najbolj prefinjen in dovršen delovni stol je tako imenovani direktorski stol. Njegova oblika je najbolj dodelana, veliko je poudarka na detajlih, večinoma so takšni stoli tapecirani v usnje. Njihova najboljša lastnost pa je, da imajo tudi največ nastavitev za položaj stola in sedenja. Odločite se lahko za povsem klasičen ali pa moderen model, odvisno od okusa. Najprestižnejši razred pisarniških stolov odlikujejo najkakovostnejši materiali. Dobro je podprt tudi vratni del, naslonjala za roke so obložena.

Potem so tu stoli za zaposlene v pisarnah. Rečemo jim operativni stoli ali pa kar delovni stoli. Največkrat so vrtljivi, saj je na ta način oseba najbolj fleksibilna pri delu oziroma ima najboljši dostop do različnih predalov, miz in polic okoli delovne mize. Delovni stoli morajo biti ergonomsko oblikovani, da bo sedenje udobno in zdravo. Imajo nastavitve za pozicije, tako da hrbtenica ne trpi. Podnožje je lahko plastično ali kromirano, odvisno od cenovnega razreda. Pomemben element so tudi naslonjala za roke in pa oblazinjenost, ne gre pozabiti na oporo ledvenega dela. Vse to združujejo naši izjemni stoli, na primer pisarniški stol Flexa ali pa stoli Sedus, ki so za svojo kakovost in oblikovanje prejeli različne nagrade. Med najbolj prodajanimi je sicer kvaliteten pisarniški stol Quarterback, ki je prepričal že številne stranke in tudi stroko (reddot award za izjemno oblikovanje).

Večnamenski stoli - zelo dobra odločitev za večja podjetja

V pisarnah in podjetjih, kjer je pretok ljudi večji, se zelo splača razmisliti o nakupu večnamenskih stolov. Te lahko nato uporabljate v čakalnicah, pisarnah, predavalnicah, lahko tudi za konference in večje sestanke, ko je to potrebno. V ponudbi so stoli z različnimi tipi podnožij in tudi iz različnih materialov (plastika, tkanine, usnje). Če nameravate večnamenske stole shranjevati, obvezno izberite takšne, ki so nakladalni - se lahko zložijo eden na drugega. Na ta način boste ogromno prihranili pri prostoru ter tudi pri času za pripravljanje in pospravljanje.

Še posebno udobni elementi za sproščeno sedenje

Poslovni prostori potrebujejo tudi kakšno zares udobno in lepo sedišče. Običajno za stranke ali za posebne goste, za katere želite, da vas počakajo in se z vami pogovarjajo v sproščenem duhu. Enosedi in večsedi, fotelji in druge sedežne garniture so idealni za avle, odvetniške pisarne, direktorske obiske in podobno. Ne le, da so lepo oblikovani in udobno oblazinjeni, z njimi v prostor vnesete tudi nekaj elegance in prijetnejšega vzdušja.

Vsi stoli za pisarne so del notranje opreme in kot taki tudi del identitete podjetja. Z njimi si lahko še povečate ugled ali pa ga izgubite, saj bodo poslovni partnerji in stranke mislili, da ne daste nič na njihovo udobje, s čimer izražate tudi spoštovanje do njih. Investirajte torej v opremo, ki sporoča, da ste podjetje z vizijo in pozornostjo do vsakogar, ki vstopi v vaš prostor.

Če bi želeli na novo opremiti pisarne, se priporočamo, da načrtujete z nami. Ponujamo tudi drugo pisarniško opremo (mize, omarice, predelne stene) in vam lahko pripravimo jasen 3D računalniški izris z novo, sodobnejšo opremo. S poslovnimi prostori imamo veliko izkušenj, zato bomo zagotovo ponudili stole, pohištvo in dodatke, ki se bodo lepo skladali in polepšali delovno okolje. Preverite našo bogato ponudbo še na spletni strani in stopite v stik z nami.

Bonitetna ocena AA+

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.