Direktorski stol in drugi kvalitetni stoli za pisarne

Direktorski stol je na vrhu lestvice med pisarniškimi stoli. Tam kraljuje zaradi izdelave iz najkakovostnejših materialov in bogatih možnosti nastavitev. Že na pogled je mogočen, za uporabnika pa seveda udoben in visoko funkcionalen.

V pisarnah so poleg njega seveda tudi mnogi drugi stoli. Delavci običajno potrebujejo vrtljive operativne stole, za sestanke in predavanja v večjem številu so najbolj uporabljeni konferenčni stoli, posebne stole potrebujejo v proizvodnji ... K temu je treba dodati še lepše, oblazinjene stole in sedežne garniture za stranke in goste, ki jih namestimo v čakalnice, avle in druge prostore. V podjetju 2D Ambienti smo v svoji ponudbi združili vse omenjene vrste stolov, in to v različnih barvah, materialih, modelih. Prepričani smo, da vam lahko pomagamo pri dobri izbiri pisarniških stolov, ki bodo poskrbeli za boljše delovno okolje.

Usnjeni direktorski pisarniški stoli

Direktorski stoliDirektorski stol uporabniki največkrat izberejo tapeciran v usnje, saj je takšen zelo široko uporaben in spoštovan, ima pa tudi svojevrsten statusni simbol. Pri oblikovanju direktorskega stola je pozornost usmerjena tudi na najmanjše podrobnosti, ki poskrbijo, da je stol praktičen, izjemno udoben, prilagodljiv in trpežen. Hrbtišče je višje in ergonomsko oblikovano, sedišče primerno trdo, za roke sta na voljo oblazinjeni naslonjali. Dobra podpora je zagotovljena tudi za vrat in glavo. Direktorski stoli so vrtljivi stoli in imajo v večini primerov največ nastavitev za položaj in sedenje. To je zelo pomembno, saj ga tako lahko prilagodite svoji višini in teži. 2D Ambienti vam nudimo široko izbiro direktorskih stolov, od klasičnih do modernih, tako da zagotovo najdete takšnega, ki vas bo navdušil.

Ergonomski stol poskrbi za pravilno držo med delom

Pri pisarniških stolih se veliko uporablja izraz ergonomski stol. Kaj to pomeni in zakaj ga potrebujemo? Ergonomski stol pri sedenju poskrbi za pravilno držo telesa, s čimer ne obremenjujemo hrbtenice še bolj, kot to že tako ali tako počnemo pri večurnem sedenju v službi. Pomembne lastnosti takšnega stola so možnosti nastanitev naklona naslonjala in dobra opora, nastavljiva višina stola, primerna globina sedeža in naslonjalo za roke. Pri direktorskih stolih so faktorji ergonomičnosti še kako pomembni! Danes smo v službi po 8 ur in več, kar zaradi nepravilnega sedenja lahko povzroči bolečine v vratu, hrbtenici in križu, pri neukrepanju tudi dolgotrajne posledice za zdravje. Nujno je torej, da si poiščemo kakovosten ergonomski stol, v katerem bomo zagotovljeno bolj varni, poleg tega pa se bomo tudi bolje počutili in bili zato bolj produktivni.

Velika izbira konferenčnih stolov

Drugačne specifike od prestižnih direktorskih stolov pa imajo seveda konferenčni stoli. Pri teh je najbolj pomembno dobro razmerje med kakovostjo in ceno, saj jih običajno potrebujemo v dokaj velikem številu. Konferenčni stoli niso tako kompleksni, a morajo biti še vedno dovolj udobni. Uporabljajo se v konferenčnih sobah, kjer je več udeležencev, na predavanjih, izobraževanjih, sestankih ... Tudi za konferenčne stole je izbira velika, lahko se odločite za vrtljive stole, zložljive stole ali pa celo stole v obliki foteljev. Kljub temu pa večina izbere konferenčne stole, ki so zasnovani tako, da se lahko zložijo drug na drugega. Pri pospravljanju in skladiščenju so najbolj praktični. Če konferenčnih stolov ne uporabljate vsak dan, bo to najboljša opcija, sicer pa lahko naročite tudi marsikatere drugačne modele.

Praktični vrtljivi stoli za delavce v raznolikih delovnih okoljih

Pisarne za najrazličnejša dela potrebujejo tako imenovane operativne stole. To so vrtljivi stoli za vsakodnevno uporabo, nastavljivi in prav tako ergonomski. Delavcem morajo nuditi zadostno oporo. Oblazinjeni so lahko v različnih materialih, izbirate pa lahko med plastičnimi in kromiranimi podnožji. So nekoliko preprostejši od direktorskih stolov, a imajo prav tako naslonjala za roke. Poseben segment so še stoli za proizvodnjo, ki pa morajo biti posebej trpežni in odporni na poškodbe, pa tudi umazanijo. Omogočajo naravno držo in so lahko vrtljivi ali pa ne, odvisno od potreb delovnega mesta.

Večnamenski stoliKdaj izbrati večnamenske stole

Direktorski stol, konferenčni stoli, sedežne garniture, operativni stoli ... Vsa ta razdelitev se sliši zelo strogo urejena, a sodobna delovna okolja lahko funkcionirajo tudi popolnoma drugače. Moderna podjetja so bolj fleksibilna, sproščena, prostori večnamenski, delavci pa ne samo v pisarni, ampak tudi na terenu. Zato se vse bolj uporabljajo večnamenski stoli, ki služijo različnim potrebam. Lahko so del čakalnice, lahko za pisarniško mizo, lahko jih odnesemo v konferenčno sobo in tako dalje. Večnamenski stoli so odlična izbira za okolja, kjer je na prvem mestu prilagodljivost. Dobite jih lahko v različnih barvah, oblikah in modelih, da se bodo ujemali s preostalim pohištvom. Nadalje vam v podjetju 2D Ambient nudimo tudi predelne stene sodobnega dizajna, ki omogočajo hitro in enostavno preoblikovanje prostorov. Lahko so premične in tako še bolj fleksibilne. Prostore z večnamenskimi stoli in predelnimi stenami lahko spremenite iz večjih v manjše in obratno. Z našimi produkti uredite prostor povsem po svojih željah, pri tem pa vam tudi pomagamo in svetujemo.

Oglejte si našo ponudbo in začnite zbirati zamisli za nove pisarne. Zagotavljamo visoko kvalitetno pisarniško pohištvo, s katerim boste zadovoljni dolga leta. 

Bonitetna ocena AA+

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.