4

Električne dvižne mize DYNAMIC

Dolgotrajno sedeče delo dokazano škoduje zdravju, včasih do te mere, da so posledice nepopravljive. Priporočljivo je, da bi pisarniško delo vsaj 15 minut na uro opravljali stoje, skupaj torej vsaj 2 uri dnevno. Dokazano je namreč, da delo stoje izboljša sposobnost za delo, zmanjša mišično-skeletne bolečine in stres. Dvižne mize Dynamic je mogoče enostavno dvigniti ali spustiti, odvisno od želja in potreb posameznika. V primerih, ko delovne postaje uporabljajo različni uporabniki, je zelo uporabna funkcija shranjevanja različnih višin, ki nam omogoča, da mizo v zelo kratkem času nastavimo na svojo idealno višino. Zahvaljujoč višinsko nastavljivim mizam, lahko delamo v popolnem udobju, tako stoje kot tudi sede, pri tem pa nezavedno poskrbimo za svoje zdravje, zmanjšamo občutek utrujenosti ter občutno izboljšamo svojo delovno učinkovitost.

 

Želim ponudbo

Razširi obrazec (podjetje, telefon, sporočilo)
Z oddajo povpraševanja se strinjam z obdelavo mojih osebnih podatkov z namenom priprave odgovora na povpraševanje in pravilnikom o zasebnosti in varstvu osebnih podatkov.

Galerija različnih izvedb

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.