2d-ambienti d.o.o.

OPREMA ZA POSLOVNE IN STANOVANJSKE OBJEKTE

Smo podjetje s sodobnim načinom razmišljanja in poslovanja. Naša osnovna dejavnost je opremljanje poslovnih prostorov, uredili pa smo tudi že marsikateri stanovanjski in turistični objekt.

Naš cilj je ustvariti delovno in bivalno okolje po meri človeka. Takšno, ki združuje praktičnost, funkcionalnost in design. Slednji nikakor ni sam sebi namen, ampak mora biti premišljeno prepleten z vsemi elementi sodobne ergonomije. V ta namen v sodelovanju s poslovnimi partnerji nenehno posodabljamo in nadgrajujemo našo ponudbo.

Posebno pozornost pa posvečamo kakovosti izdelave in vgrajenih materialov, saj je to eden izmed temeljev za uspešno poslovanje tudi v prihodnje.

Našim kupcem nudimo brezplačen obisk in svetovanje, za lažjo odločitev o nakupu pohištva pa izdelamo tudi 2d in 3d računalniške izrise ambientov.

Spoštovane stranke obveščamo, da nadaljujemo s prodajo nekaterih programov pisarniškega pohištva in stolov podjetja DUKA Oprema d.o.o.. Prav tako nudimo servisiranje že dobavljenih artiklov.

 

KONTAKTI NAŠE REFERENCE

 

POHIŠTVO ZA PISARNE - STOLI ZA PISARNE - POHIŠTVO ZA HOTELE IN APARTMAJE

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLI Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve TUKAJ.