Pisarniški stoli z dobro oporo za prijetno delovno okolje

Pisarniški stoli so tako različni, kot smo si različni ljudje. Na voljo so različni modeli, barve, velikosti, teže ... A ne glede na to, za kakšen stol se odločite, bi ta moral nuditi dobro podporo hrbtenici in omogočati pravilno sedenje.

Na delovnem mestu preživimo vsaj 8 ur dnevno, zato bi moral biti kvaliteten pisarniški stol prva in najpomembnejša investicija pri urejanju pisarne. Ne čakajte, da vas na pravilno izbiro opozorijo bolečine v križu, ampak si udoben pisarniški stol za hrbtenico kupite še danes. Čas je, da zamejate svoj stari, razmajani stol in si pogledate ponudbo podjetja 2D Ambienti. Poskrbeli smo za pestro ponudbo različnih modernih pisarniških stolov za vse namene.

Pisarniški stoli

Kakšen je kvaliteten pisarniški stol?

Naj se najprej ustavimo pri specifikah kvalitetnega pisarniškega stola. Dobrega stola ne moremo izbrati samo tako, da se nam zdi približno udoben, ampak mora pisarniški stol predvsem poskrbeti za hrbtenico. To pomeni, da ima ravno pravšnjo trdoto sedalne površine, primeren oprijem hrbtnega naslona ter vse potrebne funkcije za pravilno držo telesa med delom. Seveda je velikega pomena tudi to, da si ga uporabnik lahko prilagodi, glede na svoje telo, saj smo različne velikosti in teže - kar nekomu ustreza, je drugemu lahko povsem nesprejemljivo.

Pri oblikovanju ponudbe so nas vodile vse zgoraj naštete lastnosti, zato smo danes lahko prepričani, da ponujamo zares kvalitetne pisarniške stole. Ne glede na to, ali so tapecirani, plastični ali leseni ter kakšen tip mehanizma in podnožja imajo, so to zagotovljeno vrhunski stoli. Združujemo dovršeno estetiko z zdravstvenimi vidiki in se tako vedno trudimo, da vedno dobite lep in udoben pisarniški stol, ki bo hkrati tudi primeren pisarniški stol za hrbtenico.

Pisarniški stoli glede na namen uporabe

V podjetju 2D Ambienti smo široko ponudbo pisarniških stolov razdelili po namenu uporabe. Tako ločimo naslednje kategorije:

  • direktorski stoli,
  • operativni stoli,
  • konferenčni stoli,
  • večnamenski stoli,
  • sedežne garniture in
  • stoli za proizvodnjo.

Med pisarniškimi stoli je kralj zagotovo direktorski stol. Ta spada v najprestižnejši razred in ima v večini primerov tudi največ nastavitev za regulacijo pozicije stola in sedenja. Velika pozornost je posvečena praktičnim in vizualnim detajlom, večinoma so takšni stoli tapecirani v usnje. Ergonomsko oblikovani operativni pisarniški stoli so prav tako zelo kvalitetni, namenjeni pisarniškim delavcem različnih področij. Običajno so vrtljivi in imajo naslonjali za roke, oblazinjeni v različnih materialih. Posebna vrsta so udobni stoli za proizvodnjo, ki so predvsem trpežni ter odporni na umazanijo in poškodbe. Nastavljivi so po višini in imajo odlično naslonjalo, ki podpira hrbtenico v naravni drži.

Moderni stoli za sodobne podjetnike in druge zaposlene

Moderni pisarniški stoliKvaliteten pisarniški stol ni nujno vizualno neprivlačen. V naši ponudbi kraljujejo moderni stoli, ki se odlično prilegajo pisarnam z modernim pohištvom in imajo hkrati izjemne lastnosti za uporabnika. Pestra izbira modelov poskrbi, da se za vsakega nekaj najde in da boste s stolom še dolgo zadovoljni. Moderni stoli imajo dolgo življenjsko dobo, saj so iz izbranih materialov in obljubljajo veliko zadovoljstvo pri sedenju. Preverite našo ponudbo in se sami prepričajte, zakaj nam zaupa že toliko posameznikov in podjetij. Naši pisarniški stoli so zagotovo prava izbira, ki je ne boste obžalovali.

Stoli za konferenčne sobe, čakalnice, avle

V delovnem okolju poleg pisarniških stolov za zaposlene potrebujemo tudi kar nekaj drugih stolov, sploh če v podjetje prihajajo stranke in drugi gostje, če vodimo sestanke, srečanja, predstavitve in podobno. Težko si predstavljamo čakalnico ali avlo brez dobrih stolov, potrebuje jih tudi vsaka konferenčna soba. Lahko se odločite za večnamenske stole, ki so klasičnega videza in se bodo prilegali različnim prostorom, lahko jih tudi menjate po različnih sobah. V večjem številu po navadi potrebujemo konferenčne stole, pri katerih je najbolj pomembno optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. Takšni stoli so načeloma oblikovani tako, da se lahko zložijo eden na drugega in tako olajšajo skladiščenje.

Za prestižnejše prostore pa boste potrebovali oblazinjene stole ali celo sedežne garniture. Mednje spadajo enosedi in večsedi, ki so odlični za odvetniške pisarne, direktorske pisarne, avle ... So skrbno oblikovane in zelo prijetne za sedenje.

Opremite poslovne prostore v stilu in z zavedanjem o zdravem delovnem okolju

Odgovornost slehernega delodajalca je, da zaposlenim zagotovi dobre delovne pogoje, v katerih bodo lahko produktivni, motivirani in tudi zdravi. V delovnih okoljih za mizami in računalniki so pisarniški stoli najpomembnejša izbira. Kvaliteten pisarniški stol bo poskrbel za boljše počutje in posledično bolje opravljeno delo, kar je zagotovo cilj vsakega podjetja. Najbolj skrbnim za izdelke višjega kakovostnega in cenovnega razreda priporočamo program podjetja Sedus, ki sodi med vodilne proizvajalce pisarniških stolov na svetu in je tudi prejemnik različnih nagrad.

V naši ponudbi pa boste tudi ostalo pohištvo, predelne stene in razne funkcionalne dodatke za pisarne. Pomagali vam bomo še z 2D in 3D računalniškimi izrisi ambientov in strokovnim svetovanjem. Razmišljamo in poslujemo sodobno, če ste takšni tudi vi, smo zagotovo pravi partner za pisarniške izzive.

Bonitetna ocena AA+

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.